ANTPLATO’NUN ÖRNEK OFİSLERİNDE ÖDÜLLÜ TASARIM
6 March 2017

Ant Yapı’nın Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato’nun örnek ofisleri ödüllü tasarımları tercih ediyor!

Yurt dışında bugüne kadar birçok ofis projesine imza atan Ant Yapı, Türkiye’deki ilk ofis projesinin örnek ofislerinde, dünyaca ünlü İtalyan Tasarımcı Mauro Lipparini’nin, ‘Best of Year 2016’ ödüllü masası yer alıyor.

Mauro Lipparini tarafından tasarlanan Barrafranca masa, “Casa” markasının tasarım tutkusunu ön plana çıkaran çarpıcı ve dinamik yapısı ile dikkat çekiyor. Barrafranca, deri veya lake olabilen ayakları; cam, lake ya da ahşap kaplamalı tabla seçenekleri ile dikdörtgen ve yuvarlak versiyonlarla üretilebilen benzersiz bir tasarım sunuyor. Zarif ve cömert kombinasyonları sayesinde Barrafranca masa bulunduğu ortama kolayca uyum sağlıyor.

Modüler, konforlu ve “yeşil” ofisler

İstanbul’un “yeni cazibe merkezi” olarak değerlendirilen Basın Ekspres yolu üzerinde, toplam 35.000 metrekare inşaat alanında konumlanan Antplato; 10.000 m2 modern giydirme cam cephesi ile kesintisiz manzaraya ve aydınlık iç mekanlara sahip. Bunun yanında ofis binasının teknolojik alt yapısını rezidans konforuyla buluşturuyor. Proje, 25 kattan ve 180 modüler birimden oluşuyor. Bu birimler, kişisel tercihlere göre ister ofis ister “home office” olarak modüler ve esnek kat planlaması sayesinde 1032 m2‘ye kadar genişletilebiliyor.

Çevre dostu projelere imza atan Ant Yapı, Antplato’yu uluslararası alanda saygınlığı en yüksek yeşil bina çevresel etki değerlendirme metodolojilerinden, Amerika merkezli LEED kriterlerine uygun olarak ve Leed Gold adayı olarak tasarladı. Elektrikli ve hibrit araçların şarj edilebileceği özel alanlar sunan proje, “yeşil kiralama modeli” ile ofisin enerji tasarrufunu bireysel kullanıcıların kontrolüne vererek de sürdürülebilir bir yaşam ve çalışma alanı sağlıyor.

Ayrıntılı bilgiler www.antplato.com adresinden ya da 0216 630 68 68 ve 0212 692 00 32 numaralı telefonlardan alınabilir.