ANT YAPI’DAN BALIKÇILIK SPORUNA TAM DESTEK!
11 October 2019

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, balıkçılık sporuna verdiği desteği güçlendiriyor. Eylül ayında Çeşme’de düzenlenen Alaçatı Big Fish’in sponsorları arasında yer alan Ant Yapı, 3-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası’nın da ana destekçilerinden biri oldu.

Ant Yapı, doğayla iç içe yapılan sportif faaliyetlerin başında gelen balıkçılık sporuna destek olmaya devam ediyor. Türkiye’de balıkçılık sporunun geliştirilmesi ve yaygınlaştırılmasına katkı sunarak yıl boyunca iki önemli turnuvaya sponsor oldu.

Bu yıl, 26 – 29 Eylül tarihlerinde düzenlenen  “Alaçatı Big Fish”in ana sponsorlarından biri olan Ant Yapı, “Yakala-Bırak-Yaşat” misyonuyla yeteri kadar balığın avlanmasını, diğerlerinin ise doğaya sağlıklı bir şekilde iade edilmesini teşvik eden turnuva ile farkındalık yaratılmasına katkı sundu.

Turnuvadan Ödülle Döndü

Ant Yapı; balıkçılık sporunun bir diğer önemli turnuvaları arasında yer alan ve bu yıl 3-6 Ekim 2019 tarihlerinde gerçekleştirilen Bodrum Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası’nın da ana sponsorları arasındaydı. Çevreci ve doğa dostu bir vizyona sahip turnuvanın heyecanlı yarışına da dahil olarak turnuvadan ödülle döndü. 50 balıkçı teknesi ve 300 katılımcının rekabet ettiği turnuvanın yarışmacıları arasında yer alan Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay ve ekibi, Dentex adlı tekneleriyle yarışmanın “En Fazla Balık Kategorisi”nde ikincilik ödülü kazandı.

Ülkemizde, balıkçılık sporunun daha geniş kitlelere ulaştırılmasını amaçlayan her iki turnuvada yerini alan Ant Yapı; gelecekte, bu branştaki çalışmaların güçlenerek yaygınlaştırılmasında etkin bir destekçi olmayı hedefliyor.