TÜRKİYE’NİN İLK SAĞLIK REZİDANSI ANTWELL’İN TEMELİ ATILDI
18 July 2018

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde konumlanan Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.    

 Çeyrek asırlık deneyimiyle yurt içi ve yurt dışında birçok projeye imza atan Ant Yapı’nın Çamlıca eteklerinde yer alan yeni projesi Antwell Life Care Residence’ın temeli atıldı. Antwell Life Care Residence için düzenlenen temel atma törenine; Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Okay ile Hasan Yılmaz, şirket yöneticileri ve proje çalışanları katıldı.

Yüksek hizmet kalitesine sahip, güvenli, konforlu, teknolojik alt yapısı güçlü rezidansları arasına Antwell Life Care Residence’ı da eklemeye hazırlanan Ant Yapı, yeni projesinde Türkiye’nin alanında tanınmış, güçlü ve güvenilir sağlık kuruluşu Acıbadem Sağlık Grubu ile işbirliği yapıyor. Antwell içinde oluşturulan sağlık birimi, gün boyunca Antwell sakinlerinin tüm sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay, projeyi insan hayatının farklı dönemlerindeki ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla hayata geçirdiklerini belirterek, “Türkiye’de sağlık hizmetleri alanında ilk kez uygulanacak olan bu proje sakinlerine kapsamlı bir sağlık hizmeti de sunacak. Türkiye’nin önde gelen sağlık kuruluşu Acıbadem Sağlık Grubu ile iş birliği sayesinde Antwell sakinlerinin tüm sağlık ihtiyaçlarına da cevap verebileceğiz. Bunun yanında esneklik ve eşitlik ilkeleriyle her ihtiyaca hizmet verecek şekilde dönüştürülebilen bir mimari tasarım hayal ettik. Üzerinde titizlikle çalışarak tüm sosyal beklentilere karşılık verecek 150 Milyon TL yatırım değerindeki projemizi 2019 yılının Haziran ayında tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

Çamlıca İş Merkezi’nin karşısında yer alacak Antwell; ihtiyaç duyulan sosyal yaşama erişilebilirliği sağlamak amacıyla çevre yollarının kesiştiği, farklı toplu taşıma seçeneklerinden faydalanılabilecek bir lokasyonda konumlanıyor. Aynı zamanda sunulacak shuttle hizmeti ile Antwell sakinlerinin merkezi toplu taşıma araçlarına kolaylıkla ulaşabilmeleri planlanıyor.