ANTASYA RESİDENCE, DÜNYA DEVİNDEN “LÜKS SERVİSLİ RESIDENCE DAİRELER” HİZMETİ ALACAK
6 October 2015

Türkiye pazarına Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence projesiyle adım atan Frasers Hospitality, Antasya Residence’ta da hizmet sunmak için anlaşma imzaladı.

Ant Yapı’nın Ümraniye’deki Antasya Residence projesi Fraser Place Antasya İstanbul adıyla Anadolu yakasına “Lüks Servisli Residence Daireler” konseptini getiriyor. Dünyanın dev konaklama grubu Frasers Hospitality; 7 yıldızlı otel konforunu, seçkin ve kişiye özel hizmet anlayışıyla Fraser Place Antasya İstanbul’da buluşturuyor. Hali hazırda Ant Yapı’nın Bomonti’deki Anthill Residence  projesinde de faaliyet gösteren Frasers Hospitality, bundan böyle Antasya Residence’ta da 24 saat konforlu hizmet sunacak.  Frasers Hospitality’nin hizmetleri arasında; resepsiyon,  profesyonel güvenlik, concierge,  business centre, yiyecek ve içecek hizmetleri, kat hizmetleri  ve teknik servis gibi birçok hizmet  bulunuyor.

Frasers Hospitality ile Ant Yapı arasında, Fraser Place Antasya Istanbul markasını hayata geçirmek için atılan imza, Frasers Hospitality’nin Londra merkez ofisinde gerçekleşti. Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay ile Frasers Hospitality CEO’su Guus Bakker tarafından imzalanan kontratla 80 konut Fraser Place olarak hazırlanıyor ve Fraser Place Antasya Istanbul ismiyle markalanmış oluyor.

Ant Yapı’nın, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de, 1’inci ve 2’nci köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor. 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de bulunuyor.  Ekim ayı sonunda konutların teslimatıyla binada daire sakinleriyle yaşam başlayacak;  hemen ardından projede profesyonel yönetim ve işletme hizmetlerinin yanı sıra uzman kadro ve geniş portföy ile kısa ve uzun dönem kiralamalar için en kaliteli hizmetler sunulmaya başlanacak.

1998 yılından bu yana dünyanın başlıca metropollerinde yüksek standartta servisli daire hizmeti sunan Frasers Hospitality, Türkiye’de ilk kez Ant Yapı’ya ait Anthill Residence’ta hizmete başladı. Fraser Place Anthill Istanbul, 2014 ve 2015 yıllarında üst üste “Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri” yarışmasında “Türkiye’nin En İyi Servisli Apartmanı (Turkey’s Leading Serviced Apartments)” kategorisinde ödüle layık görüldü. Frasers Hospitality’nin Türkiye’deki ikinci yönetim projesi tercihi de yine Ant Yapı’nın Anadolu yakasındaki projesi Antasya Residence oldu.