Radisson Collection Hotel, Bodrum’a World Luxury Awards’tan Lüks Manzaralı Otel Ödülü
31 Ekim 2022

Bodrum’un Aspat Koyu’nda yer alan Radisson Collection Hotel, Bodrum, dünyanın en lüks otellerinin belirlendiği World Luxury Hotel Awards’ta ‘’Lüks Manzaralı Otel’’ kategorisinde küresel çapta ödülün sahibi oldu. Bodrum’da lüks hizmetler sunan doğal güzellikler içindeki bu saklı cennet, misafirlerine konforlu bir konaklama deneyimi vadediyor.

Lüks otellerin yarıştığı en büyük global organizasyonlardan biri olan World Luxury Awards, lüks otel endüstrisindeki başarının zirvesi anlamına geliyor. World Luxury Awards kapsamında her yıl, 300.000’den fazla uluslararası gezgin tarafından dünyanın en iyi lüks otelleri belirleniyor. World Luxury Awards Genel Müdürü Jana Stoman, “Kazananın belirlenmesinde marka, tasarım, benzersiz olanaklar ve genel misafir memnuniyeti gibi birçok faktörün rol oynuyor. Bu yıl odak noktası olağanüstü çevre, zarif tasarım ve uluslararası hizmet mükemmelliğiydi.” ifadelerini kullandı.

Radisson Collection Hotel, Bodrum, deniz veya kanal manzaralı, balkon veya teraslı 80 oda ve süiti ile lüks bir deneyim sunarken, otel içerisinde yer alan açık ve kapalı yüzme havuzları, ‘’Dokunuşun Farklılığı’’ ilkesiyle hizmet veren spası, Türk Hamamı hizmeti ve fitness merkezleriyle misafirlerin kendilerine zaman ayırabilecekleri rahatlatıcı alternatifler de barındırıyor. Üst düzey ayrıcalıkların yer aldığı otelde, engelli odası, yüksek hızlı WI-FI, 24 saat oda servisi, otopark ve vale servisi, mini golf ve sahil voleybolu alanları, kuaför, 8 kiloya kadar evcil hayvan ile konaklama olanakları da bulunuyor.