ANT YAPI’YA “YURTDIŞI MÜTEAHHİTLİK HİZMETLERİ” ÖDÜLÜ
16 Şubat 2015

Ant Yapı, Engineering News Record (ENR) Dergisi tarafından yayınlanan uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında yer aldığı için Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından ödüllendirildi.

“Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi” listesinde yer alan Ant Yapı’ya bir ödül de Türkiye Müteahhitler Birliği’nden. Türkiye Müteahhitler Birliği, ENR Dergisi’nin uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında yer alan 42 Türk firma için, 16 Şubat 2015 Pazartesi günü, Ankara Sheraton Otel ve Kongre Merkezi’nde ödül töreni düzenledi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi’nin ve TMB Başkanı Sayın Mithat Yenigün’ün katıldıkları ödül töreninde Ant Yapı adına plaketi Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz aldı.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Yılmaz, “90’lı yıllarda Rusya’da taşeron olarak başladığımız inşaat sektöründe, bugün Türkiye’nin ve dünyanın önemli projelerine imza atıyoruz. Rusya, Ukrayna ve Türkmenistan’da halen toplam 3.30 milyar dolar değerinde, 2.86 milyon metrekare alana sahip 30 adet projeye devam ediyoruz. ENR Dergisi tarafından uluslararası alanda en çok iş yapan 250 müteahhit sıralamasında her yıl Ant Yapı olarak yer almamız ülkemiz ve bizim adımıza gurur verici bir gelişme.  Bu ödül başarımızı tescillemesinin yanı sıra ekip olarak bundan sonra yapacağımız işler için motivasyonumuzu artırdı” şeklinde konuştu.