İŞ BAŞVURUSU
CV’nizin güncel haliyle en son ilanlar başlığında size en uygun olan pozisyon için başvuru yapabilir, daha sonra açılacak pozisyonlarımıza genel başvuru sekmesinden başvurarak özgeçmiş havuzumuzda yerinizi alabilirsiniz.
AÇIK POZİSYONLAR
Filtrele

İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
İstanbul Ataşehir’de faaliyet gösteren 5 yıldızlı otelimiz Radisson Blu Hotel İstanbul Asia’da muhasebe&finans departmanında görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip ‘Muhasebe Elemanı’ arayışımız bulunmaktadır.
- Outlet chargelarının kontrolü, takibi ve dosyalanması
- Fatura ve diğer Muhasebe evraklarının ilgili yerlere ulaştırılması ve dosyalanması
- Alıcı ve Satıcı mutabakatlarının aylık olarak yapılması dosyalanması
- Diğer bölüm sorumlularına destek verilmesi
- Pozisyonun görev tanımında detaylı belirtilen sorumlulukların en üst düzeyde takibi ve eksiksiz yerine getirilmesi
Aranan Nitelikler
- Tercihen Otel Muhasebe ve Finans konusunda en az 2 yıl deneyimli,
- Opera, Netsis ve MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen
- En az MYO mezunu,
- İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişime açık, ekip çalışmasına yatkın,
- Analitik düşünebilen, muhakeme kabiliyeti yüksek, iletişimi kuvvetli,
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
- İstanbul Anadolu Yakası’nda ikamet eden.
muhasebe elemanı aramaktayız.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan“Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Mali İşler bölümünde değerlendirilmek üzere “Ödemeler ve Kasa Sorumlusu” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Genel kasa ile ilgili muhasebe girişlerini güncel olarak “Türk Tekdüzen Hesap Planı” uygulamaları ve ilgili mevzuat doğrultusunda yapmak,
- Otel politikaları çerçevesinde günlük kasa ve banka hareketleri prosedürler ve yasal çerçevelere uygun şekilde kayıtlarının yapmak,
- Tüm tesiste para girişi olan departmanlarının kontrollerini sağlamak,
- Otel ana kasasının en az ayda bir sefer muhasebe müdürü ile sayımını gerçekleştirmek,
- Her sabah departmanlardan kasa zarflarının teslim alınması ve kontrollü biçimde açılmasını gerçekleştirmek,
- PMS ve POS sistemleri için vardiya ve kasiyer kapanışlarının tamamlandığını ve kapanış raporlarını teslim alınan nakit, kredi kartı ve cari hesapların toplamlarıyla uyuştuğuna emin olmak,
- Günlük ana kasa raporunun hazırlanması ve sunulmasını sağlamak,
- Günlük onaylanmış küçük nakit tahsilat ve tediyelerin otel politikalarına uygun şekilde yapılmasını sağlamak,
- Kontrolü tamamlanmış olan faturaların tekdüzen hesap planına göre muhasebe sisteminde ilgili masraf merkezlerine veya stoklara kaydını yapmak,
- Otelin ödeme prensiplerine ve Satın Alma İstek Formlarındaki özel ödeme şartlarına göre ödeme planlarını hazırlamak,
- Ay sonu raporlarının hazırlanmasında destek vermek,
- Aylık Beyannamelerin hazırlanmasına yardımcı olmak,
- Günlük ve aylık nakit akış raporunu (cashflow) hazırlamak ve raporlamak.
Aranan Nitelikler
- En az Yüksekokul Mezunu(Tercihen Turizm İşletmeciliği, İşletme, Ekonomi, Maliye v.b.)
- Otelcilik sektöründe benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli,
- MS Office programlarını, özellikle Excel iyi derecede bilen
- MC ve Micros programlarını kullanabilen,
- Muhasebe ve Kasa bilgisine sahip,
- Analitik düşünme becerisin iyi olan
- İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
- Öğrenme ve gelişme odaklı, zamanı iyi değerlendiren.
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan“Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Mutfak bölümünde değerlendirilmek üzere “Steward (Bulaşıkhane Görevlisi)” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Yiyecek ve İçecek alanlarında kullanılacak olan tüm ekipmanların temizliğinden sorumlu olmak,
- Tüm temiz ekipmanları ait olduğu yerlere yerleştirmek,
- Bulaşık makinelerini her zaman çalışır ve temiz durumda tutmak. Arıza durumunda bağlı bulunan yöneticiyi bilgilendirmek,
- Bağlı bulunan mutfaktaki ocak, sıcak ve soğuk dolaplar, mutfak zeminleri ve mutfak teçhizatlarının temiz ve hijyenik olmasını sağlamak,
- Tüm mutfak ekipmanlarının temizlik açısından kullanıma hazır olmasını sağlamak,
- Yıkama işlemi yapılacak porselen ve çelik ürünleri birbirinden ayırmak,
- Tencere ve tavalardaki gıda kalıntılarını temizlemek,
- Yıkaması yapılmış tencere ve tavaları düzenli bir şekilde yerleştirmek,
- Bulaşıkhane bölgesinin temiz ve hijyenik olmasını sağlamak,
- Mutfak bölümlerinden çıkan çöpleri çöp odasına götürüp ayrışımını sağlamak,
- Kullanılan yıkama basketlerinin, paspasların, makine ve ekipmanların temiz olmasını sağlamak,
- Kullanılan kimyasallar ile ilgili genel bilgi sahibi olmak
Aranan Nitelikler
Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Mezunu veya Orta öğretim Mezunu
- Mesleki yeterlilik belgelerine sahip,
- 4 ve 5 yıldızlı otellerde en az 2 yıl deneyimli,
- Mutfak konusunda kalite standartlarına önem veren,
- Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi,
- Takım çalışmasına yatkın,
- Güler yüzlü hizmet vermeyi ilke edinmiş,
- Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek,
- İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek.
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan “Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Mali İşler bölümünde değerlendirilmek üzere “Cost Controller” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Tesise giren bütün stoklu malzeme faturalarının sisteme tam ve doğru bir şekilde girildiğine emin olmak,
- Reçetelerin kontrollerini düzenli olarak yapmak ve sisteme tanımlanmasını sağlamak,
- Maliyet, fiyatlandırma ve analiz çalışmaları yapmak,
- Aylık ve yıllık yiyecek-içecek maliyet raporları hazırlamak,
- Ana Depoların çalışmalarını denetlemek, mal kabul ve depolar arası transferlerin sorunsuz bir şekilde işlenmesini sağlamak ve sürekli kontrollerini yapmak, sayımlarını yapmak, envanter farklarını araştırmak,
- Tesellüm tarafından yapılan günlük işlerin kontrolü, koordinasyonu ve girişteki problemleri kısa sürede çözümlemek; prosedürlerin işlemesini sağlamak, stok yönetim sistemine kayıtlarını yapmak,
- Sistem üzerinden günlük ve periyodik mal kabul, depolama, depolardan transfer ve ürün satışlarının kontrolünü gerçekleştirmek,
- Ödenmez ve ikram çeklerinin prosedürlere uygunluğunu ve yetkili imzaları kontrol etmek, maliyetlerini çıkarmak,
- Ay sonu ödenmez & ikram ve VIP raporunu hazırlamak,
- Günlük yiyecek içecek flash maliyet raporlarını hazırlamak,
- Her bir satış noktasının günlük, haftalık ve aylık satış analizlerini yapmak,
- Ay sonu tüm depoların ve Yiyecek İçecek birimlerinin sayımını gerçekleştirmek, maliyet raporunu hazırlamak ve muhasebeleştirmek,
- Gelen malzemelerin geçerlilik sürelerini/son tüketim tarihlerini özellikle kontrol etmek,
- Envanter kayıtlarının güncel olarak ve doğru bir şekilde tutulmasını ve her zaman için fiziki envanter ile birebir uyum içinde olmasını sağlamak,
- Yöneticisi tarafından verilen diğer görevleri yerine getirmek.
Aranan Nitelikler
- En az Yüksekokul Mezunu(Tercihen Turizm İşletmeciliği, İşletme, Ekonomi, Maliye v.b.)
- Maliyet ve genel muhasebe bilgisine hakim,
- Otelcilik sektöründe benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli,
- MS Office programlarını, özellikle Excel iyi derecede bilen
- MC ve Micros programlarını kullanabilen,
- Analitik düşünme becerisin iyi olan
- İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek,
- Öğrenme ve gelişme odaklı, zamanı iyi değerlendiren.
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan“Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Mutfak bölümünde değerlendirilmek üzere “Chef De Partie” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Ürünlerin hazırlanmasında her zaman en yüksek kaliteyi sağlamak,
- Alınan siparişi standartlara uygun bir şekilde sunuma hazırlayabilecek,
- Siparişin başlangıç aşamasından servis yapılana kadar tüm süreci takip etmek,
- Marinasyon, ızgara, kızartma, sote veya diğer hazırlık ve pişirme yöntemlerine hakim olmak,
- Servis öncesinde siparişlerin doğru şekilde hazırlandığından emin olmak,
- Görevlendirildiği alanlarda misafirlerin sipariş ettiği ürünleri zamanında hazırlamak,
- İsrafı / bozulmayı en aza indirmek için tüm soğutuculardan ürünün ilk giren ilk çıkar prensibi doğrultusunda dönüşünü sağlamak,
- İlgili çalışma alanlarının, mutfak eşyalarının ve ekipmanın temizliğini ve bakımını sağlamak,
- Mutfak politikalarını, prosedürlerini ve hizmet standartlarını takip etmek,
- Yiyecek ve içeceklerle çalışırken tüm güvenlik ve sanitasyon politikalarına uymak,
- Malzeme eksiklerini belirlemek ve Mutfak Şefine konu ile ilgili bilgi vermek,
- Gerektiğinde bir üst ve bir alt pozisyonunun görev ve sorumluluklarını yerine getirebilmek,
- Kendisi bağlı olarak çalışan personeli görev başında sürekli olarak eğitmek,
- Verilen diğer görevleri eksiksiz yerine getirebilmek.
Aranan Nitelikler
- Tercihen Gastronomi – Aşçılık Lisans/ Meslek Yüksek Okulu mezunu,
- Benzer pozisyonda en az 2 yıl deneyimli
- İletişimi güçlü,
- Planlama, zaman ve stres yönetiminde güçlü,
- Güleryüzlü hizmet anlayışını benimseyen,
- Araştırmacı, keşfetmeyi seven ve yeni deneyimlere açık,
- Problem çözmeyi seven,
- Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi, ilgili eğitimleri almış, temizliğine ve dış görünümüne özen gösteren,
- İnsan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, iletişim becerileri kuvvetli ve güvenilir,
- Vardiya sistemi içerisinde yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan“Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Ön Büro bölümünde değerlendirilmek üzere “Ön Büro Takım Lideri” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Ön Büroda vardiyasında çalışan personele liderlik yapmak, onlara günlük operasyon için ihtiyaç duydukları eğitimleri vermek,
- Misafirlerin Check-in ve Check-out süreçlerini yürütmek
- Konuk ödemelerini, ödeme araçlarını, işletmenin bu konudaki politikasına uygun olarak yürütmek
- Misafir şikayetlerini, misafir memnuniyetini sağlayacak şekilde hızlıca çözüme kavuşturmak
- Operasyon sırasında çalışanları gözlemlemek ve gerekli geri bildirimleri vermek
- Yöneticisi tarafından istenen raporları hazırlamak
- Gerektiğinde Ön Büro Müdürüne vekalet etmek
Aranan Nitelikler
- Üniversitelerin Turizm Otelcilik bölümlerinden mezun,
- 5 yıldızlı otellerde Front Office Shift Leader olarak en az 2 yıl tecrübesi olan,
- İngilizce dilini ileri derecede kullanabilen, ikinci yabancı dil olarak ise Almanca veya Rusça bilmesi tercih sebebidir,
- İnsan ilişkilerinde güçlü, ekip çalışması yapabilen, misafir memnuniyetini ön planda tutan, disiplinli,
- Yönetim, organizasyon ve planlama yapabilecek,
- Takım oluşturma, eğitme, denetleme ve problem çözme becerisine sahip,
- Opera ve MS Office programlarını kullanabilen,
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan “Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Mutfak bölümünde değerlendirilmek üzere “Sous Chef” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Menüde yer alacak yiyeceklerin çeşit, kalite ve maliyetlerinin belirlenmesine destek vermek
- Ürünlerinin şirket standartlarına göre hazırlığını, üretimini ve takibini yapmak
- Hazırlanan tüm yiyeceklerin maliyetini ve miktarını denetim altında tutmak
- Hazırlanacak özel yemekler, toplantı yemekleri, diyet yemeklerini koordine ve takip etmek
- Bölümü ile ilgili sipariş listesini hazırlamak, satın alınan gıda malzemelerinin kalite kontrolünü yapmak ve gelen malzemede sorun var ise yöneticisine rapor etmek
- Stoklarını kontrol etmek ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak, tamamlanmasını sağlamak
- Bölümünde kullanılan malzemelerin depolama ve saklama koşullarının prosedürlere, talimatlara uygun olarak yerine getirmek, getirilmesini sağlamak
- Mutfak ekibinin vardiya planlamasını yapmak
- İş sağlığı ve güvenliği, kalite, gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uymak
- Baş Aşçının olmadığında Baş Aşçının görev ve sorumluluklarını yerine getirmek
Aranan Nitelikler
- En az Lise, tercihen M.Y.O mezunu (Gastronomi bölümü)
- 5 yıldızlı otellerde benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli
- Tercihen İngilizce dil bilgisine sahip
- Vizyon sahibi, yeniliğe açık
- Uluslararası mutfaklara hakim, her şey dahil sistemi deneyimi olan
- İnsan ilişkilerinde başarılı, dış görünüşüne özen gösteren
- Ekip çalışmasına yatkın
- Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek
- Kişisel gelişimine önem veren
- Misafir memnuniyetini ve kaliteyi üst düzeyde tutan
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan“Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Mutfak bölümünde değerlendirilmek üzere “Demi Chef de Partie” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Ürünlerinin şirket standartlarına göre hazırlığını, üretimini ve takibini yapmak
- Bölümü ile ilgili sipariş listesini hazırlamak, satın alınan gıda malzemelerinin kalite kontrolünü yapmak ve gelen malzemede sorun var ise yöneticisine rapor etmek
- Stoklarını kontrol etmek ve ihtiyaçları yöneticisiyle paylaşarak, tamamlanmasını sağlamak
- Bölümünde kullanılan malzemelerin depolama ve saklama koşullarının prosedürlere, talimatlara uygun olarak yerine getirmek, getirilmesini sağlamak
- İş sağlığı ve güvenliği, kalite, gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uymak
- Bölüm şefi olmadığında Bölüm şefinin görev ve sorumluluklarını yerine getirmek
Aranan Nitelikler
- Tercihen Gastronomi Lisans, Aşçılık Önlisans & Lisesi mezunu olan
- Hizmet sektöründe en az 2 yıl deneyimli olan
- Hijyen konusunda bilgili ve duyarlı
- Gıda Güvenliği Konusunda bilgi sahibi ve uygulamalara hakim
- Yeniliğe ve gelişime açık
- Ekip çalışmasına önem veren
- Vardiyalı sisteme ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan “Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Ön Büro bölümünde değerlendirilmek üzere “Bellboy” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Otele giriş yapan tüm misafirlerin bagajlarını en kısa sürede odalarına teslim etmek
- C/in esnasında misafirlere, belirlenen standartlar doğrultusunda odalar, restoranlar, barlar ve otelin diğer alanları ile ilgili bilgi vermek
- Misafir odaya götürdüğünde, odadaki malzemeyi tanıtmak, odanın özelliğini anlatmak,
- Mesaj, benzeri döküman ve misafire gelen eşyaların resepsiyon ofisi bilgisi dahilinde misafir odalarına ulaşmasını sağlamak,
- Misafir ihtiyaçlarını öngörmek, ihtiyaçlara hızlı bir şekilde cevap vermek,
- Bagaj odası ve kullandığı malzemelerin (Bagaj arabası v.s) bakımına ve temizliğine özen göstermek, tamir gereken durumlarda ilgili kişilere bilgi vermek.
Aranan Nitelikler
- Üniversitelerin ön lisans / lisans bölümlerinden mezun, (tercihen turizm / turizm işletmeciliği bölümü mezunu)
- İlgili pozisyonda en az 1 yıl tecrübe sahibi,
- İyi derecede İngilizce bilen,
- İletişim becerilerini etkili bir biçimde kullanabilen ve kendisini çok iyi ifade edebilen
- İnsan ilişkilerinde başarılı, dış görünüşüne özen gösteren
- Misafir memnuniyetini üst düzeyde tutan
- Stres yönetimi konusunda başarılı ve çözüm odaklı
- Yoğun iş temposuna, vardiya sistemine ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilen
- Ekip çalışmasına yatkın
- Enerjik, pozitif, tutkulu ve mesleğini seven
- Kendisini sürekli geliştirmeye adamış ve kendisine yatırım yapan
- Dönemsel çalışmayı tercih eden.
- B sınıfı ehliyete sahip olan
takım arkadaşı arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan“Radisson Collection Bodrum” otelimizin Food and Beverage bölümünde değerlendirilmek üzere “Barmen/Barmaid” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Misafir isteklerini standartlara uygun olarak almak, düzenlemek ve sunmak
- İçecek menüsüne hakim olmak
- Servis alanını temiz, düzenli ve hazır tutmak
- Bardaki tüm servis malzemelerini ve bardaklarını temiz bulundurmak
- İçki garnitürlerini ve barı servise hazırlamak
- Barların bakım ve ihtiyaçlarını belirleyip üstlerine bildirmek
- Servis bitiminde içki ve malzemeleri par stock listesine göre belirlemek
- Alkollü ve alkolsüz içkileri standart reçetelerine göre hazırlamak
- Depodan barların ihtiyacı olan malzemeyi çekmek
- Bar sayımında hazırlığını yaparak bulunmak
- Kibar ve yardımsever bir tavırla misafir isteklerine cevap verebilmek
- Otelin bütün hizmetleri ile bütün Yiyecek ve İçecek birimlerinin açılış saatleri ve sundukları konularında optimum bilgiye sahip olmak ve misafirlere etkin bir şekilde tanıtmak
- Önceki vardiyadan devralarak vardiyanın başında iş hacmi, VIP konuklar, tamamlanacak ve tamamlanmış görevler ve özel etkinlikler ile ilgili ve gerekli bütün bilgileri edinmek.
Aranan Nitelikler
- Tercihen turizm sektöründe en az 2 yıl barmen / barmaid olarak çalışmış
- Üniversite ya da Turizm Meslek Yüksek Okulu mezunu
- Uluslararası içki ve kokteyller hakkında bilgi sahibi
- İçki siparişlerini hızlı ve reçetelerine göre hazırlayıp, servise hazır hale getirebilen
- Bardaki içki stoklarının takibi ve eksikliklerini takip edebilen
- İnsan ilişkilerinde başarılı ve iletişim becerisi yüksek
- Dış görünüşüne özen gösteren, genç, dinamik, proaktif
- Kişisel gelişime önem veren
- Takım çalışmasına ve yoğun çalışma temposuna yatkın
- İyi derecede İngilizce bilen
- Olaylara objektif yaklaşabilen, detaylara önem veren ve bu özellikleriyle misafirlerimize güler yüzlü yaklaşabilecek
takım arkadaşları arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
Bodrum‘un muhteşem doğası ve keyifli yaşantısı ile, eşsiz koylarından biri olan Aspat Koyu’nda konumlanan“Radisson Collection Hotel Bodrum” otelimizin Food and Beverage bölümünde değerlendirilmek üzere “Garson” pozisyonunda çalışacak takım arkadaşı arıyoruz.
- Mutfakta ve barda hazırlanan yiyecek ve içecekleri uygun şekilde servis etmek.
- Yemek öncesi aperatif tavsiyesinde bulunmak ve servisini yapmak.
- Servis esnasında sipariş edilen yiyeceklerin doğru misafirlere servis edildiğinden emin olmak
- Misafir memnuniyetinin en üst düzeyde oluşmasını sağlayacak, Radisson standartlarına uygun servis ve sunumun yapılmasını sağlamak.
- Kuver atmak ve toplamak. Kuver için örtü, runner, miflon vb. malzemeleri masalara sermek ve toplamak.
- Devamlı olarak boşların takip edilerek masanın temizlenmesini sağlamak.
- İçeceklerin devamlı tazelenmesini ve kül tablalarının devamlı değiştirilmesini sağlamak.
- Masa, sandalye ve koltuk üzerlerinin temizliğini yapmak.
- Takım, bardak, malzeme ve ilgili ekipmanın periyodik temizliğini yapmak.
- Menaj eksiklerini gidermek ve menaj takımlarının temizliğinden emin olmak.
- Eksik malzeme ve ekipman siparişlerini ilgili yöneticiye bildirmek.
- Arka ofis temizliğini yapmak ve düzenini sağlamak.
- Salonun temizlik ve düzeninden daima emin olmak.
- Kirli örtü, peçete, runner vb. kumaş malzemeleri toplamak ve Housekeeping departmanına teslim etmek. Yeterli miktarda temiz kumaş malzemeleri yeniden kullanılmak üzere restorana getirmek.
- Misafir ayrılırken herhangi bir şey unutulmadığını kontrol etmek.
- Misafirden gelebilecek uyarı ve önerileri yöneticilerine iletmek.
- Otel yangın ve güvenlik prosedürleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak.
- Günlük shift toplantılarının yanı sıra eğitim ve haberleşme toplantılarına katılmak.
- Yöneticisinin verdiği ilave görevleri yerine getirmek.
Aranan Nitelikler
- Tercihen Turizm Meslek Yüksek Okulu veya Turizm Meslek Lisesi mezunu
- İyi derecede İngilizce bilen
- Uluslararası otel veya restaurantlarda Min. 2 yıl servis alanında deneyimi olan
- İletişim becerileri gelişmiş, güler yüzlü ve prezantabl
- Misafir memnuniyeti odaklı çalışan
- Planlama ve organizasyon becerileri yüksek
- Empati yeteneği güçlü, takım çalışmasına inanan ve disiplinli
- Dış görünüm ve kişisel hijyene özen gösteren
- Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilen
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olması tercih edilir
- Yiyecek & İçecek operasyonları konusunda bilgili
takım arkadaşları arıyoruz.
Yalnızca fotoğraflı özgeçmişler değerlendirilmeye alınacaktır.
Şehir dışında ikamet eden adaylar için Lojman imkânı sağlanmaktadır.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
İstanbul Çekmeköy Ömerli’de bulunan şantiyemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip güvenlik görevlileri istihdam edilecektir.
Aranan Nitelikler
- Güvenlik kimlik kartına sahip,
- En az lise mezunu,
- Minimum 3 yıl güvenlik görevlisi olarak tecrübe sahibi,
- Takım çalışmasını benimsemiş,
- İletişimi iyi, insan ilişkileri kuvvetli, sorun çözme becerisi yüksek,
- Diksiyonu düzgün ve prezantabl
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,
- İstanbul Çekmeköy/Ömerli Köyü’ne ulaşım problemi bulunmayan (Çalışanlar ulaşımlarını kendi imkanları ile sağlayacaktır.)
adayların başvurularını bekliyoruz.
BAŞVUR - kariyer.net
İŞ TANIMI VE
GENEL NİTELİKLER
İş Tanımı
İstanbul Üsküdar Ünalan’da faaliyet gösteren Antwell İyi Yaşam Evleri işletmemiz için aşağıda belirtilen niteliklere sahip resepsiyonist arayışımız bulunmaktadır.
Aranan Nitelikler
- Tercihen üniversitelerin Turizm-Otelcilik bölümlerinden mezun,
- Benzer sektörde, aynı pozisyonda en az 2 yıl deneyim sahibi,
- İyi derecede İngilizce bilen
- Opera PMS programına ve Microsoft Office programlarına hakim,
- İnsan ilişkileri, iletişim ve ikna kabiliyeti gelişmiş, misafir odaklı çalışan,
- Dış görünümüne özen gösteren, diksiyonu düzgün,
- Pozitif ve enerjik,
- Problem çözme yeteneği gelişmiş,
- Ekip çalışmasını benimseyen ve önem veren,
- Vardiyalı düzende çalışabilecek,
- Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,
- İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden,
adayların başvurularını bekliyoruz.
BAŞVUR - yenibiris.comBaşvurduğunuz departman için şu an açık pozisyonumuz bulunmamaktadır. Genel başvuru bölümünden başvuru yaparak CV havuzumuzda yerinizi alabilirsiniz.
GENEL BAŞVURU