ANT YAPI “BİRLİKTEN GÜÇ DOĞACAK, TÜRKİYE KAZANACAK” KONUT KAMPANYASINA İKİ PROJESİ İLE DESTEK VERİYOR
22 Mayıs 2018

Ant Yapı, teslime hazır iki projesi ile “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına destek veriyor!

 İnşaat sektörünün üç çatı kuruluşu İNDER, KONUTDER ve GYODER güçlerini birleştirerek başlattığı “Birlikten Güç Doğacak, Türkiye Kazanacak” kampanyasına Ant Yapı da destek veriyor. 15 Haziran 2018 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında Ant Yapı’nın Antteras ve Antasya Residence projeleri için yüzde 5 peşinat ile daire almak mümkün olmakla beraber yine kampanyaya özel yüzde 20 indirim uygulanacak. 120 aya kadar konut kredisi kullanımlarında ise yüzde 0,98 faiz oranı uygulanacak.

Bu kampanyanın yanı sıra yürürlükte olan KDV indirimiyle Antteras projesinde KDV oranının yüzde 8’e düşmesi avantajlı konut alımına katkı sağlıyor.

Antteras

Antteras, Beylerbeyi sırtlarında, Kirazlıtepe-Küplüce sınırları içerisinde, muhteşem boğaz manzarasına hakim olan bir tepede yer alıyor. Eski İstanbul denildiğinde akla gelen ahşap evlerden oluşan bir semti andıran ve dört farklı tip bloktan oluşan projede toplam 88 konut yer alıyor.

8.500 metrekare sosyal alan ayrılan projede panoramik manzaralı kafeterya, restoran, lounge, açık yüzme havuzu ve çocuk havuzu, kapalı yüzme havuzu, spa & fitness merkezi, tenis kortu, basketbol sahası ve oyun ünitelerinin bulunduğu bir çocuk parkı da yer alıyor. Otopark sistemini yeraltına alan proje hem araçların kalabalık görüntüsünü engelliyor hem de güvenli park imkanı sağlıyor. Doğal yeşil alanların peyzaj tasarımında önemli bir yeri olan Antteras’ta ayrıca süs havuzu, gezinti alanları, çiçek bahçeleri ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Satış ofisi irtibat bilgileri;

T:0216 401 11 50

M:0530 243 38 40

www.antteras.com

Antasya Residence

Ant Yapı’nın, Anadolu yakasının yeni ticari ve merkezi bölgesi Ümraniye’de, 1’inci 2’nci ve 3’üncü köprü bağlantı yollarına çok yakın bir mesafede konumlanan projesi Antasya Residence, 50 dönümlük alan üzerinde konut, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma yapının konut ve yaşam alanını oluşturuyor. 42 kat ve 617 bağımsız bölümden oluşan konut bloğunun yanı sıra, avlu, park alanı, kapalı otoparklar, teknik mahaller, yönetim ofisleri, üstü açılabilir kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, sauna ve buhar odasından oluşan sosyal tesisler de bulunuyor. Uzman kadro ve geniş portföy ile kısa ve uzun dönem kiralamalar için en kaliteli hizmetler sunuluyor.

Satış ofisi irtibat bilgileri;

T:0216 640 57 85

M:0536 567 41 91

www.antasya.com.tr