ANT YAPI, İŞ GYO’NUN MANZARA ADALAR PROJESİNİN İNŞAATINI ÜSTLENDİ
5 Mart 2015

Ant Yapı, Kartal bölgesinde yer alan İş GYO’ya ait üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok ve butik bir alışveriş merkezinden oluşan Manzara Adalar Projesi’nin inşaat işlerini yürütecek!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’nin, Anadolu yakasının yükselen yatırım bölgesi Kartal’da hayata geçireceği Manzara Adalar Projesi’nin inşaatı için açtığı ihaleyi  Ant Yapı kazandı.

36 bin 724 metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılacak toplam 313 bin 500 metrekare inşaat alanı ve yaklaşık 305 milyon dolar yatırım değeri olan projede 975 adet, stüdyo daireden 5+1’e kadar değişen konut tipleri, ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor.

Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 17 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO’nun prestijli projeleri arasında yerini alıyor. Projede, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor. Manzara Adalar, lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra, İstanbul’un kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Manzara Adalar, kapalı/açık yüzme havuzu, açık çocuk havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odaları, çocuk kulübü ve çok amaçlı spor kompleksi ile dingin ve keyifli bir yaşam sunuyor. Yansıma havuzları ve yürüyüş parkurlarıyla yaşamı zevke dönüştürüyor. Yaklaşık 2.500 metrekarelik sosyal tesis alanının yanı sıra, 7/24 özel güvenliği, kapalı otopark alanı, her daire için ayrılmış yaklaşık 3 metrekarelik depo alanı, tüm dairelerde 24 saat kesintisiz enerji ve bir bölümü güneş enerjisinden faydalanılarak karşılanacak ortak alan aydınlatmaları ile aidat tasarrufu gibi özellikleriyle de keyifli ve güvenli bir hayat vadediyor.

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Türkiye’nin önemli gayrimenkul yatırım ortaklıklarından biri olan İş GYO’nun prestijli projelerinden Manzara Adalar’ın inşaatını üstlenmek bizim için mutluluk verici. İnanıyoruz ki birlikte yaratacağımız sinerji ile yaşadığımız hayata değer katan bir proje olacak” dedi.