FRASER PLACE ANTHILL İSTANBUL, “TÜRKİYE’NİN LÜKS SERVİSLİ DAİRELERİ ÖDÜLÜ”NE LAYIK GÖRÜLDÜ!
12 Şubat 2015

Fraser Place Anthill İstanbul, lüks otel sektöründe en iyilerinin değerlendirildiği ve mükemmeliyeti onurlandıran ‘The World Luxury Hotel Awards 2015’

 (Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015) organizasyonu tarafından “Türkiye’nin Lüks Servisli Daireleri” ödülünü kazandı.

Dünya çapında lüks oteller için başarının zirvesi kabul edilen ‘The World Luxury Hotel Awards 2015’ (Dünyanın En İyi Lüks Otelleri Ödülleri 2015) kazananları 144 ülkeden dünyanın dört bir yanında seçilen danışmanlar paneli tarafından yapılan bir değerlendirmeyle ve konukların verdiği oylarla seçiliyor.

Fraser Place Anthill İstanbul Genel Müdürü Tarun Kalra ödül ile ilgili olarak, “Bu prestijli ödülü almak, bizim için gerçekten de büyük bir onur ve misafirlerimize mükemmel hizmet sunma yönündeki sarsılmaz çabamızın göstergesidir. Olumlu tecrübelerini paylaşan ve oylayan misafirlerimizin ve seyahat profesyonellerinin desteğinden ötürü minnettarız. Bu başarı bütün ekibimizin üstün gayreti ve kendini adamışlığı olmadan gerçekleşemezdi. Kazandığımız bu ödül, mükemmel hizmetler sunmaya devam etme kararlılığının ve bulunduğumuz konumla yetinmediğimizin en büyük kanıtı” şeklinde konuştu.

Şişli’de merkezi bir konumda bulunan Fraser Place Anthill İstanbul, mükemmel bir boğaz, Sultanahmet Camii ve tarihi yarımada manzarasına sahip prestijli Anthill Residence projesinin bir parçası. Fraser Place Anthill İstanbul’un 116 rezidansı tek odalı kısımlardan her biri açık planlı yaşam alanlarına, ayrı yatak odalarına, banyolara ve tam donanımlı mutfaklara sahip olup dört odalı teras katlarına kadar çeşitlilik gösteriyor. Modern iç mekanları bulunan rezidansların her biri en iyi kalite İtalyan mobilyalara, tasarım ürünü cihazlara, iPod bağlantı sistemlerine, son teknoloji ürünü eğlence sistemlerine ve bunlara ek olarak yüksek hızlı kablosuz internet erişimine sahip.

İş ve gezi seyahatleri için ideal olan Fraser Place Anthill İstanbul; tam donanımlı bir iş merkezi, 150 kişiye kadar kapasiteli modern toplantı odası, kapalı bir yüzme havuzu ve tenis, basketbol ve squash da dahil olmak üzere bir dizi tesis sunuyor. Kapalı tesislerde bir kayak alanı, fitness derslerinin verildiği 09:00-22:00 açık bir spor salonu, SPA ve ayrıca sauna ve buhar odaları bulunuyor. Çocuklu aileler de ister çocuk oyun alanında ister bilardo masalarında vakit geçirebilir veya SPA hizmetinden yararlanabiliyor. Fraser Place Anthill İstanbul’da Akdeniz ve Türk mutfağına ait yemekler sunan ve bütün gün boyunca servisi bulunan Antre Restaurant’a ek olarak Anthill Residence kompleksi dahilinde bir süpermarket ve seçkin yemek ve perakende mağazaları da bulunuyor.

Fraser Place Anthill İstanbul; günlük oda hizmetleri, çamaşır ve kuru temizleme, 24 saat resepsiyon, concierge, güvenlik ve oda servisi hizmetlerinin yanı sıra Taksim Meydanına, alışveriş ve iş bölgelerine ücretsiz ulaşım servisi sağlıyor.

Fraser Place Anthill İstanbul’un aldığı ödüller hakkında daha fazla bilgi için www.frasershospitality.com adresini ziyaret edebilirsiniz.