ANTWELL, YILIN EN İYİSİ SEÇİLDİ!
13 декабря 2019

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı’nın, yeni projesi Antwell, gayrimenkul sektörünün en iyilerinin seçildiği Sign of The City Awards 2019’da “En İyi Rezidans” ödülünün sahibi oldu.

Ant Yapı’nın, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek hayata geçirdiği aktif yaşam projesi Antwell İyi Yaşam Evleri, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödülleri olarak kabul edilen Sign of The City Awards 2019’da kendi kategorisinin yıldızı seçildi. Antwell, jüri tarafından devam eden projelerde “En İyi Rezidans” ödülüne layık görüldü.

Şehirlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of The City Awards 2019 ödül töreni, 11 Aralık Çarşamba akşamı Swissotel The Bosphorus İstanbul’da düzenlendi. Antwell’in kazandığı “En İyi Rezidans” ödülü, Ant Yapı Kurumsal İletişim, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Koordinatörü Fatma Çelenk ile Antwell Genel Müdürü Esen Türkmen’e takdim edildi.

Yaşamı Kolaylaştıran Konsept: Antwell İyi Yaşam Evleri

Sağlıklı, aktif, üretken ve dolu dolu bir yaşam sunan Antwell; iyi bir yaşam için gerekli olan tüm hizmetleri aynı çatı altında buluşturan bir konseptin Türkiye’deki ilk örneği. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere üç farklı kiralık daire seçeneğine sahip Antwell, aynı zamanda yeşil bina kapsamında da LEED adayı olarak gayrimenkul sektöründe yeni bir kategori olarak konumlanıyor.

Türkiye’de 65 ve üzeri yaştaki nüfusun hızla artmasıyla birlikte, İyi Yaşam Evleri yurtdışındaki örnekleri gibi özellikle bu yaş grubunun yaşam kalitesine ve ihtiyaçlarına göre tasarlanmış durumda. Antwell, hayatın içinde olmayı, hobi ve ilgi alanlarına daha çok vakit ayırmayı, üretken ve aktif olmayı, eğitimlerine devam etmeyi, hayatlarının bu döneminde yaşamın tadını çıkarmayı isteyen herkesin yaşamına kolaylık katacak.

Antwell İyi Yaşam Evleri’nde; sakinlerin sağlık ihtiyaçları için Acıbadem Sağlık Grubu hizmet veriyor. Kişiye özel 7/24 sağlık hizmeti sunan Acıbadem Mobil Sağlık ekibi; düzenli doktor muayenesi, tetkik ve laboratuvar destek hizmetleri, hemşire ve hastabakıcı hizmetleri, fizyoterapi ve diyetisyen hizmetleri ile yatılı refakatçi desteği sağlıyor. Ayrıca Antwell sakinlerinin ambulans ihtiyacı da 7/24 Acıbadem Mobil Sağlık ekipleri tarafından karşılanıyor.

Bununla birlikte temizlik ve yemek gibi günlük rutin ihtiyaçlar, profesyonel ekipler tarafından ve kaliteli hizmet anlayışıyla karşılanıyor. Böylece Antwell sakinleri hayat yüklerinden arınırken yaşamlarındaki keyifli anları çoğaltabiliyor. Üretken ve sosyal bir yaşam deneyimi sunan projede kapalı havuz, fitness salonu, sauna, buhar odası, masaj ve terapi odaları, bahçe ve çatı teraslarında cafe ve restoran alanları, kütüphane, özel sinema odası, çok amaçlı alanlar, hobi ve sanat atölyeleri yer alıyor.