ANTWELL’DE HAYAT BAŞLIYOR!
21 октября 2019

Aktif Yaşam Projesi: Antwell İyi Yaşam Evleri

Ant Yapı’nın, Çamlıca eteklerinde hayata geçirdiği iyi yaşam evleri Antwell, Kasım ayı itibarıyla kapılarını açıyor. Sağlıktan sosyal alanlara, çok sayıda farklı hizmeti aynı çatı altında buluşturan Antwell; hayatı kolaylaştıracak tüm detayların titizlikle kurgulandığı yepyeni bir yaşam alanı…

Ant Yapı, değişen yaşam biçimlerine ve taleplere yanıt verebilmek, her yaşta sağlıklı, aktif, üretken ve dolu dolu bir yaşam alanı sunabilmek için Antwell İyi Yaşam Evleri’ni hayata geçiriyor. Sunduğu imkanlarla yeni ev almayı veya kiralamayı düşünenler için ayrıcalıklı bir alternatif oluşturan Antwell; her yaş için güvenli, konforlu ve sağlıklı bir hayata erişimi kolaylaştırıyor, kişiselleştirilmiş hizmetleri İstanbul’un merkezinde şehir hayatı ile iç içe sunuyor.

Yaşamı Kolaylaştıran Konsept

Antwell’de, gündelik ihtiyaçlardan sağlığa kadar hemen her şey titizlikle düşünülerek, üyelerin hayatlarının kolaylaştırılması hedefleniyor. Antwell’de, temizlik ve yemek gibi günlük rutin ihtiyaçlar, profesyonel ekipler tarafından ve kaliteli hizmet anlayışıyla karşılanacak. Bu sayede Antwell üyeleri hayat yüklerinden arınırken yaşamlarındaki keyifli anları çoğaltabilecek.

 Sağlık Hizmetine Erişim Adım Mesafesinde

Yüksek hizmet kalitesine sahip ve teknolojik alt yapısı güçlü Antwell İyi Yaşam Evleri’nde Türkiye’nin güvenilir sağlık kuruluşu Acıbadem Sağlık Grubu hizmet verecek. Gruba bağlı olarak açılan sağlık birimi, gün boyunca Antwell üyelerinin sağlık ihtiyaçlarına cevap verirken, acil durumlar içinse 7/24 bir hemşire hazır olacak.

 “Anne Babalar Artık Torun Bakmak İstemiyor”

Antwell İyi Yaşam Evleri’ni herkesin içerisinde olmak isteyeceği “iyi yaşanacak yeni bir ev” olarak tanımlayan Antwell Genel Müdürü Esen Türkmen, şunları söyledi: “Günümüzde hemen herkes artık daha aktif ve daha üretken bir yaşam hayal ediyor. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek ise hobileriniz ve keyif aldığınız aktiviteler için zaman yaratmaktan geçiyor.”

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre ülkemizde 65 ve üstü yaştaki nüfusun son 5 yılda yüzde 16 oranında arttığına da dikkat çeken Esen Türkmen, “Bu oran, 7 milyonu aşkın insanı ifade ediyor. Antwell İyi Yaşam Evleri’ni hayata geçirirken bu yaş grubunun yaşam kalitesini ve ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduk. İhtiyaçları daha iyi anlamak için de bir araştırma yaptık ve çarpıcı sonuçlarla karşılaştık. Öncelikle gördük ki, anne babalar artık emekli olduklarında sadece torun bakmak istemiyor. Alışılagelenden daha aktif bir yaşam istiyor. Hayatın içinde olmayı, hobi ve ilgili alanlarına daha çok vakit ayırmayı, eğitimlerine devam etmeyi ve hayatlarının bu döneminde yaşamın tadını çıkarmayı arzu ediyor. Antwell, tüm bu tercihler doğrultusunda tasarlandı.” dedi.

 Bir Aktif Yaşam Projesi

Üyelerine, üretken ve hareketli bir yaşam deneyimi sunmaya hazırlanan Antwell’de; üyelerin ilgi alanlarına göre kurgulanmış çok sayıda atölye programı yer alıyor. Her yaş için özel tasarlanmış fitness alanında, grup derslerinden yoga ve pilatese uzanan seçenekler bulunuyor. 158 dairenin bulunduğu Antwell’de; şehrin merkezi noktalarına erişimi kolaylaştıracak düzenli shuttle ve 24 saat güvenlik hizmeti sağlanıyor.

Kişiselleştirilmiş sağlık ve yemek hizmetinden düzenli ev temizliğine ve alışveriş yardımcısına kadar birçok detayın düşünüldüğü Antwell, sanatçı Ahmet Acar’ın imzasını taşıyan çok sayıda sanat eserine de ev sahipliği yapıyor.