ANT YAPI’DAN, ANTHAVEN İÇİN BODRUM’DA GÖRKEMLİ KUTLAMA
27 июля 2019

Yurtiçinde ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atan Ant Yapı, Bodrum’un kanallı ve özel limanlı ilk ve tek konsept projesi olma özelliği taşıyan Anthaven için özel bir davet düzenledi. Projenin konuklara ilk kez tanıtıldığı ve Aspat Koyu’nda gerçekleştirilen davete; Ant Yapı dostlarının yanı sıra cemiyet, sanat ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

 Ant Yapı, masmavi deniziyle Bodrum’un en güzel sahillerinden biri olan Aspat’ta gerçekleştirdiği lüks konut, otel, özel iç liman, market, çarşı, SPA gibi farklı yapıları bütünleşik sunan yeni projesi Anthaven için özel bir davet düzenledi. Maviyle yeşilin birleştiği eşsiz doğal güzelliğe sahip bölgeden ilham alan ve “Bodrum’da bir cennet liman” sloganıyla hayata geçirilen projenin daveti, “Yeryüzündeki Cennet” konseptiyle 27 Temmuz Cumartesi gecesi gerçekleştirildi. Cemiyet, sanat ve iş dünyasından ünlü simaları bir araya getiren geceye, Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri ev sahipliği yaptı.

Muhteşem Bir Seçkiyle Kutlandı

Ant Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ve kendine özel limanı ile ilgi uyandıran Anthaven’ın konuklara tanıtıldığı özel gece, Caz müziğin önde gelen isimlerinden Raja Rayes’in solo performansı ile başladı. Müziğinin sınırları Türkiye’yi aşan perküsyon üstadı Burhan Öcal ve ekibinin sahnesiyle yükselen ritim, dünyaca ünlü sanatçı Lou Bega’nın ezgileriyle zirveye ulaştı. Mambo No.5 şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Latin pop müziğin enerjik sesi Bega’nın şovu davete damgasını vurdu. DJ Yakuza’nın performansı ile devam eden gece boyunca misafirlere, ünlü İtalyan Şef Carlo Bernardini’nin özgün reçeteleriyle hazırlanan lezzetler sunuldu.

Yüzlerce seçkin konuğun ağırlandığı Yeryüzündeki Cennet daveti, AC Design & Event Co’nun organizasyonuyla misafirlerine unutulmaz bir yaz gecesi yaşattı.