ANT YAPI, APEX PROJESİ KAPSAMINDA LONDRA HARINGEY BELEDİYESİ İLE İŞ BİRLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
4 июня 2019

Londra’nın kentsel dönüşüm alanlarından biri olan Seven Sisters bölgesinde Apex House projesini sürdüren Ant Yapı, Londra  Haringey Belediyesi,  “Enfield ve Kuzey Doğu Kolej (CONEL)” ile bölgeye nitelikli iş gücü kazandırmayı hedefleyen bir iş birliği gerçekleştiriyor. Bu iş birliği kapsamında inşaat teknikerliği bölümü öğrencileri, Apex House projesinde çalışma fırsatı yakalayacak.

Seven Sisters’ın yeniden geliştirilmesi ve yerel istihdama katkısı ile çok önemli bir misyon üstlenen Apex House projesi, sosyal fayda güden çalışmalarla da bölgenin kalkınmasına destek oluyor. Bu bağlamda, Londra’daki İnşaat Akademisi merkezlerinden biri olan Conel Koleji’nin öğrencileri Ant Yapı’nın Apex House projesinde çalışacak.

Londra Haringey Belediyesi’nin projesi olan ve temel amacı bölge için nitelikli iş gücü yetiştirme olan bu çalışma, Apex House projesinin sonlanacağı Haziran 2020’ye kadar devam edecek. Bu işbirliğiyle öğrenciler minimum 3 hafta çeşitli alanlarda çalışma ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. Öğrencilerin deneyim kazanmak için tercih ettiği Apex House projesinin, bölgeye yaklaşık 40 milyon pound yatırım getireceği belirtiliyor.