BVLGARİ OTEL’E ANT YAPI İMZASI
22 марта 2019

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli projeye imza atan, Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketlerinden Ant Yapı,  Rusya’nın başkenti Moskova’da, dünyanın ünlü lüks konaklama zincirlerinden Bvlgari Otel Moskova’nın inşaatına başlıyor. 2021 yıllında faaliyete geçmesi planlanan otel, şehrin ikonik simgeleri olan Kremlin Sarayı ve Kızıl Meydan’a 300 metre uzaklıkta konumlanıyor. Şehrin en lüks yerleşim bölgelerinden birinde bulunacak otel, aynı zamanda dünyanın en önemli müzik üniversitelerinden Moskova Devlet Konservatuarı P. I.  Tchaikovsky’e de komşu konumda yer alıyor.

Kızıl Meydan manzarasıyla şehrin yeni sembolü olacak

Bvlgari Otel Moskova; 65 odası, 300 metrekareli Bvlgari süiti, Bvlgari imza restoranı, barı, 1600 metrekare alana kurulu SPA’sı ve 25 metrelik yüzme havuzunun yanı sıra Kızıl Meydanı’nı gören muhteşem manzaralı terasıyla konuklarına hizmet verecek.

Otelin dış cephesi, aslına sadık restorasyonu, yeni ve geleneksel mimariyi yan yana getiren öğeleriyle çevresindeki bölgenin stilini koruyacak şekilde tasarlanacak. Otelin içi ise çağdaş stil, üstün servis ve dizayn ile ünlü Bvlgari Otellerine uygun bir şekilde yüksek standartta lüks olanakları bir araya getirerek tamamen yenilenecek. İç avlu İtalyan Rönesans avlularından esinlenerek tasarlanırken, otel müşterilerine çok özel bir dış alan deneyimi de sunacak.

Moskova’nın en prestijli bölgesinde Bvlgari Otel Moskova’nın inşaatına başlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Bugüne kadar Avrupa’nın en yüksek binası unvanını alan OKO Towers, Soçi Olimpiyat Köyü ve Aralık ayında inşaatı tamamlanan Domodedovo Havaalanı Terminal 2 binası olmak üzere Rusya’da önemli işlere imza attık. Şimdi de şehrin tarihi yapılarının arasında, aslına uygun olarak tasarlanan, dünyaca ünlü lüks otel zinciri Bvlgari Otel Moskova’yı faaliyete açmaya hazırlanıyoruz. Bu binanın da şehrin sembol yapılarından biri haline geleceğine inanıyoruz. Ant Yapı olarak Rusya’da yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz” dedi.

Bvlgari Otel Moskova; Milan, Bali, Londra, Pekin, Dubai ve Şangay’dan sonra Bvlgari Otel zincirinin dünyadaki yedinci oteli olarak hizmet verecek.