ANT YAPI’DAN İNGİLTERE’NİN PRESTİJLİ BÖLGESİNDE YENİ PROJE
14 апреля 2017

Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı, İngiltere’de yer alan projelerine bir yenisini daha ekledi. Londra’nın Belgravia semtinde konumlanan, 5 milyon pound değerindeki 20-22 Eaton Place Konut Projesini bu yılın Ağustos ayında teslim etmeyi planlıyor.

26 yılı aşkın deneyimiyle bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında birçok farklı projeye imza atan Ant Yapı’nın İngiltere’de son olarak hayata geçireceği üçüncü projesi başkentin Belgravia semtinde yer alıyor. Londra’ya özgü “town house” tarzı iki geleneksel binanın içinde yapılacak değişikliklerle inşa edilecek 20-22 Eaton Place Konut Projesi, 1500 metrekare inşaat alanında 6 adet modern lüks daireden oluşuyor. Bu yılın Ağustos ayında teslim edilmesi planlanan projenin tüm işlerini Ant Yapı üstleniyor.

İngiltere’deki yeni projeyle ilgili Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, “Ant Yapı olarak 1990’lı yılların başından bu yana yurt dışında başta Rusya ve Türki Cumhuriyetlerde birçok başarılı işlere imza attık. Yakın zamanda Londra’nın en prestijli bölgesinde yer alan 20-22 Eaton Place Konut Projesiyle birlikte İngiltere’deki üçüncü işimize başlamanın mutluluğu içindeyiz. İngiltere’de halihazırda Westminster bölgesinde yer alan soylu bir aileye ait 19. yüzyıldan kalma bir malikaneyi lüks rezidans dairelerine dönüştürüyoruz. Bu projenin de bu yılın Ağustos ayında tamamlanması planlanıyor. Ant Yapı olarak aynı zamanda Amerika Miami ve New York’ta da inşaat işleri geliştirmek adına çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.