BİR “EV”DEN ÇOK DAHA FAZLASI, ANTHILL RESIDENCE
16 февраля 2015

Anthill Residence, İstanbul’un tam kalbinde, şehrin hızından vazgeçemeyenler için yepyeni ve özgün bir dünyanın kapılarını açıyor. Muhteşem Boğaziçi ve Haliç’in panoramik görüntüsünü en güzel algılayan konumu, modern, şık ve kullanışlı iç mekan tasarımları ile Anthill Residence bir “ev”den çok daha fazlasını bekleyenler için ideal bir yaşam merkezi sunuyor.

Önceki yıllarda “En Başarılı Emlak Yatırımları” yarışmasında “Akıllı Bina” kategorisinde birinciliği elde eden Anthill Residence, İstanbul’un en köklü ilçesi Şişli-Bomonti’nin hızla değişen ve modernleşen yüzünün en güzel örneği. Gökyüzünün mavisi ile birleşen 54 katlı iki kulesi ile İstanbul’un ufkunda yeni, zarif ve modern bir kent simgesi olan proje; 210 m yüksekliğindeki ikiz kuleleri ve 804 adet rezidans dairesi ile çağdaş mimarinin en güzel örneklerinden biri olma özelliğini taşıyor.

15.kattan itibaren Marmara denizi, Adalar ve Haliç manzarası, 30.kat ve üstünde ise Boğaz görüntüsünün görülebildiği Anthill’de, yukarılara çıktıkça İstanbul’u 360 derece açıyla muhteşem bir şekilde sergiliyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan standart yapısının yanı sıra esnek ve modüler planlama prensibine sahip bir proje olan Anthill’de,  istenildiği takdirde daireler birleştirilerek 5+1’e kadar farklı daire tipleri oluşturulabiliyor. Birçok beklentiye cevap verebilecek akılcı çözümler üreten iç mekan tasarımları, farklı konumu, boyut ve manzara alternatiflerinden oluşan seçenekler çok geniş bir yelpaze sunuyor.

Hayatı kolaylaştıracak kişiye özel servisleri, güler yüzlü hizmet vermeye hazır profesyonel ekibi, ücretsiz spor aktiviteleri, açık-kapalı havuzları ve özel kulüp alanlarıyla Anthill Residence, beklentilerin ötesinde hizmet vermeyi hedefliyor. Projede, sosyal tesisler, kapalı otoparklar, depolar ve teknik mahallerden oluşan bodrum katları ile bir butik çarşı da bulunuyor. Gurme konseptli süper market, kuaför, eczane, kuru temizleme, ünlü markalara ait cafe ve restoranlar… vb mağazalar A ve B kulelerin alt katlarındaki butik çarşıda hizmet veriyor.

Hizmet, işletme ve kiralama konusunda lider Frasers Hospitality ile anlaşma sağlayarak projeye farklı bir boyut ve değer katılmış bulunuyor. “Fraser Place Anthill Istanbul” adıyla markalanan projede profesyonel yönetim ve işletme hizmetlerinin yanı sıra uzman kadro ve geniş portföy ile kısa ve uzun dönem kiralamalar için en kaliteli hizmetler sunuluyor. Uluslararası yarışmalardan birçok ödülün sahibi olan Frasers Hospitality tarafından yönetilen Anthill’de, daire sahipleri ve kiracılar diledikleri takdirde, vale servisi, 24 saat resepsiyon desteği, kat hizmetleri, concierge hizmeti, kuru temizleme hizmeti, posta / kurye servisi, araç yıkama ve bakım vb. gibi birçok imkandan yararlanabiliyor.

MERKEZİ KONUM

Anthill Residence, kentsel dönüşüm projesi kapsamında hızla yenilenen Bomonti’de önemli iş, eğlence, kültür, sanat ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ve rahat ulaşımı sayesinde hayatın tam içinde yer alıyor. Dolmabahçe-Bomonti tüneli ile trafiğe girmeden birkaç dakika içerisinde denize, Piyalepaşa-Kâğıthane tüneliyle de Haliç, Tem ve 2.köprü bağlantı yollarına kolayca ulaşım sağlanıyor.

 UYGUN ÖDEME SEÇENEKLERİ

Yaşamın devam ettiği projenin %95 oranında satışı tamamlanmış olup, yeni kampanya dahilinde dolar kuru 1.98 TL’den hesaplanıyor. Satışı devam eden konutlar için kredi kullanmak isteyenler, minimum yüzde 25 peşinatla 120 aya kadar varan vadelerde banka konut destek kredisi kullanabiliyor. Firma bünyesinde ödeme planını tercih edenler için ise minimum %50 peşinat, kalanı ise vade farksız olarak 12 ay taksitlendirme ile ödeme imkanı seçenekler arasında yer alıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.

Projeyle ilgili olarak 0212 373 68 37-38 numaralı telefondan veya  www.anthillresidence.com  adresindeki internet sitesi ziyaret edilerek daha detaylı bilgi alınabilir.

ANTHILL RESIDENCE:

Proje yeri: Bomonti-Şişli

Toplam inşaat alanı: 150.000 m2

Yatırımcı: Ant Yapı San. ve Tic. A.Ş.